VIDEO: Burnout riscant, întrerupt de poliţie

Autor: Gabriel Grosoiu 20 mart. 2012 Știri auto
VIDEO: Burnout riscant, întrerupt de poliţie

În România, avem aşa-numiţii cocalari, de care încercăm să ne ţinem cât mai departe, mai ales când îi vedem conducându-şi cu mândrie maşinile înmatriculate la bulgari. Americanii, însă, se confruntă cu o specie mult mai feroce – aceea intitulată rednecks – formată cu precădere din texanii puşi pe distracţie, indiferent de consecinţe.

Cea mai nouă ispravă a unui redneck vine din Houston, acolo unde şoferul unui Ford Mustang a găsit de cuviinţă că este foarte distractiv să execute un burnout cum scrie la carte, printre câteva sute de curioşi. În mod previzibil, poliţia americană a intervenit, însă într-o manieră tipică unei zone populate cu rednecks.

Primul ofiţer care ajunge la maşina fumegândă încearcă să forţeze portiera, în timp ce al doilea îl dublează. Nu ştim dacă şoferul s-ar fi putut speria, într-un acces de laşitate, dar cu siguranţă nu vrem să ne imaginăm ce s-ar fi întâmplat atunci. Totuşi, mulţimea nu pare foarte încântată de intervenţia poliţiei, aşa că încearcă o revoltă. În final, spiritele se calmează, însă după ceva agitaţie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide