VIDEO. Ca-n vestul sălbatic: un șofer lovește intenționat mașina altuia. Unde s-a întâmplat

Autor: Daniel Samoilă 15 ian. 2022 Știri auto
VIDEO. Ca-n vestul sălbatic: un șofer lovește intenționat mașina altuia. Unde s-a întâmplat

Viralul zilei vine din Municipiul Caracal. Un șofer lovește în mod intenționat mașina altuia. Acesta din urma își face dreptate cu parul.

Incidentul s-a petrecut marți, 11 ianuarie, în zona Liceului Tehnologic ”Dimitrie Petrescu”. Un tânăr de 21 de ani a fost reținut de polițiști după ce a lovit intenționat cu mașina sa un alt autoturism.

Oamenii legii au anunțat că tânărul de 21 de ani a avut un conflict cu un bărbat în vârstă de 64 de ani. Tânărul șofer a decis să se răzbune și a intrat, intenționat, de mai multe ori, în autoturismul bărbatului mai în vârstă. În mașină mai erau alte două persoane.

VIDEO 1

Scandal în Caracal: un șofer a lovit mașina altuia

Potrivit g4media.ro, pe imaginile surprinse de poliție se poate observa cum bărbatul în vârstă de 64 de ani a vrut să își facă dreptate singur. Acesta a lovit cu parul mașina tânărului.

Șoferul în vârstă de 21 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Totodată, acesta a depus plângere scrisă împotriva bărbatului în vârstă de 64 de ani, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe.

VIDEO 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: promotor



Comentarii
Inchide