VIDEO. Ce a descoperit un pasager Tesla în tunelurile construite de o companie a lui Elon Musk

Autor: Daniel Samoilă 15 ian. 2022 Știri auto
VIDEO. Ce a descoperit un pasager Tesla în tunelurile construite de o companie a lui Elon Musk

Elon Musk, fondatorul Tesla, deține, printre altele, și firma Boring Company. Aceasta a construit în Las Vegas tuneluri speciale pentru modelele electrice, pentru ca șoferii Tesla să evite ambuteiajele din trafic.

Surpriză, însă! Aceste tuneluri au fost ridiculizate pe internet după ce a mai recentă filmare postată de un pasager al unui model Tesla.

Un proprietar al Tesla a filmat un blocaj rutier într-un tunel construit de Boring Company. Incidentul s-a petrecut în timpul CES 2022, când în Las Vegas traficul a devenit mai aglomerat decât de obicei. Totuși, acest tunel construit de firma lui Musk nu a funcționat cum trebuie.

VIDEO (sursă: Twitter)

Ambuteiaj într-un tunel construit de o firmă a lui Elon Musk

Tunelul unde s-a petrecut acest ambuteiaj are o lungime de 2,7 kilometri. Multe dintre persoanele care folosesc acest tunel spun că ajungi la destinație mai repede pe la suprafață, utilizând o rută mult mai sigură.

Acest tunel mai are o problemă: este foarte îngust. Oamenii nu pot deschide complet ușile dacă este un caz de urgență. De asemenea, dacă un model Tesla are o defecțiune majoră în timp ce se află în ambuteiaj, atunci deblocarea acestui tunel va fi extrem de dificilă.

Totodată, conducerea unei mașini pe o bandă atât de îngustă poate fi dificilă pentru unii șoferi.

Sursă: Go4it.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: twitter



Comentarii
Inchide