VIDEO. Cinci morţi, după ce un vehicul a intrat în plin în oamenii dintr-o staţie de autobuz din Brăila. UPDATE: Şoferul ar fi consumat substanţe interzise

Autor: ProMotor 04 apr. 2016 Știri auto
VIDEO. Cinci morţi, după ce un vehicul a intrat în plin în oamenii dintr-o staţie de autobuz din Brăila. UPDATE: Şoferul ar fi consumat substanţe interzise

 


UPDATE: Bărbatul de 27 de ani care a provocat accidentul lucra ca agent de pază şi ar fi fost sub influenţa substanţelor interzise.

„În cadrul spitalului nostru s-a făcut o dozare calitativă, depistându-se în probele prelevate câteva substanţe ce au ridicat suspiciuni, motiv pentru care probele au fost trimise la Bucureşti pentru o dozare cantitativă, care va preciza exact despre ce substanţe este vorba”, ne-a declarat Alina Neacşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Brăila. Testul calitativ efectuat la spitalul brăilean a ieşit pozitiv pe următoarele grupe de substanţe: amfetamină, canabis şi benzodiazepină, a declarat pentru cotidianul „Libertatea”, Mihail Iugulescu, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

5 persoane au murit în această dimineaţă, după ce un şofer a intrat în plin într-o staţie de autobuz din oraşul Brăila, informează Digi24.

Şoferul conducea un Renault Megane cu numere de Bucureşti şi circula pe şoseaua Râmnicu Sărat, moment în care a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens, apoi a lovit un grup de oameni aflaţi într-o staţie de autobuz, înainte să se izbească de magazinele aflate pe trotuar.

Potrivit infobrăila.ro, şoferul ar fi fost bolnav de epilepsie şi a avut o criză la volan, acesta fiind motivul pentru care a scăpat controlul volanului. ”Ce este de remarcat este faptul că şoferul s-a mai prezentat la spital în urmă cu aproape jumătate de an prezentând crize comitiale (epileptice), acesta putând fi şi motivul producerii accidentului. Ancheta va stabili care sunt medicii care i-au eliberat actele necesare pentru a se elibera permisul auto”, scrie sursa notată.

Patru persoane au decedat pe loc. De asemenea, şoferul maşinii, un bărbat de circa 27 de ani, a rămas încarcerat. Acesta a fost descarcerat de serviciile de intervenţie şi transportat la spital.

Potrivit primelor informaţii, şoferul conducea cu viteză mare şi a pierdut controlul asupra volanului.

Poliţia Brăila cercetează acest caz.

 


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide