VIDEO: cu Bentley pe gheaţă, în Arctica

Autor: Adrian Mihălţianu 12 mart. 2013 Știri auto

Juha Kankkunen este un fost cvadruplu campion de raliuri, pe vremurile glorioase în care maşinile din competiţie se numeau Peugeot 205 Turbo 16 Évolution 2, Lancia Delta HF 4WD, Lancia Delta HF Integrale 16v sau Toyota Celica Turbo 4WD. Aţi ghicit, vorbim despre finalul anilor ’80 şi începutul anilor ’90, când Kankkunen făcea legea în WRC. Având în vedere că tatăl său era un fermier prieten cu Timo Makkinen, iar el a crescut de mic cu volanul în mâini, noi ce să mai zicem? Pasionaţii de raliuri vor şti foarte bine despre cine vorbim, iar ceilalţi pot lectura mai multe aici.

Ca orice finlandez care se respectă, Kankkunen ştie să se dea de-a latul cu orice îi cade sub mână, indiferent că vorbim de maşini din WRC sau… de o limuzină Bentley. Dacă aveaţi cumva dubii că se poate face drift pe gheaţă cu un Bentley, iată un video doveditor, parte a promovării programului Bentley Power on Ice, rezervat clienţilor de Bentley.

La fel ca în cazul Porsche Ice Force, unde am avut şansa să văd cum se dă un Porsche pe gheaţă, rezultatul e extrem de spectaculos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide