VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 6 ani Știri
Recent, cei de la Dacia au lansat noua versiune de top a modelului Logan: Prestige. Pe lista echipamentelor de care dispune se regăsesc îmbunătăţiri ale sistemului de climatizare, geamuri electrice cu comenzi pe portiere, o planşă de bord echipată cu aeratoare centrale dreptunghiulare, semnalizatoare poziţionate pe oglinzile retrovizoare exterioare şi proiectoare dublu optice.
 

De asemenea s-a lucrat şi la tapiţerie, iar întregul desing interior este vizibil schimbat. Noul Prestige mai beneficiază şi de un sistem multimedia şi de navigaţie MediaNav. 
 
 

Noua versiune Logan Prestige va fi disponibilă în două versiuni de motorizare, ambele răspunzând normei Euro 6. Cele două versiuni sunt motorul pe benzină de 1.2 litri şi 16 supape, de 73 CP, precum şi propulsorul diesel 1.5 dCi de 75 CP, acestea fiind cele mai solicitate de clienţii gamei Logan.

Preţurile de achiziţie al noii versiuni de echipare de top sunt de 9.600 de euro cu TVA în cazul motorizării pe benzină şi de 11.700 de euro cu TVA în versiunea diesel.
 

Dacia Logan este cel mai bine vândut model de autoturism în România în primele nouă luni ale anului, urmat de Dacia Duster şi Dacia Sandero.

Pentru că românii vor mai mult, vă prezentăm în avanpremieră spotul pentru noua versiune Dacia Logan Prestige!

Posted by Dacia Romania on Wednesday, October 21, 2015

 

Răspunsul oficial al Volkswagen, după zvonurile că încă un motor este afectat de scandalul Dieselgate

 

EXCLUSIV ProMotor – Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

 

Dacia Sandero este cea mai ieftină maşină nouă în Marea BritanieComentarii
Inchide