VIDEO – Cum prind polițiștii vitezomanii: un BMW E60 camuflat provoacă în trafic

Autor: Daniel Samoilă 05 nov. 2021 Știri auto

Ce tactici mai folosesc polițiștii pentru a prinde vitezomanii în trafic? Metoda este una clasică: camuflarea. Se practică în mai multe țări din Europa, printre care și România.

Doar că această tactică este dusă la un alt nivel de poliția din Germania. Oamenii legii au camuflat un BMW E60 și au început să provoace vitezomanii, pe drumurile de mare viteză.

Intră în Galeria FOTO

În ultima săptămână a apărut un video în care un BMW E60, care nu este nou, a fost folosit de un echipaj de poliție pe autostrăzi sau drumuri regionale. Aceștia au apăsat pedala de accelerație în momentul în care observă cum unii șoferi depășesc limita legală de viteză.

VIDEO

Cum prind polițiștii din Germania vitezomanii

Potrivit piataauto.md, în video-ul de mai sus se poate observa cum a fost prins un șofer al unui Mercedes C-Class Coupe, care a depășit limitele legale de viteză.

Polițiștii din BMW s-au apropiat de el și s-au poziționat în spate la un semafor. Șoferului Mercedes-ului a accelerat și mai mult, la fel au făcut și polițiștii, care au încălcat legea la rândul lor. Spre ieșirea unui oraș, șoferul din Mercedes a rulat cu 70 km/h, apoi a sărit la 130 de km/h într-o porțiune unde limita legală era de 80 km/h.

Apoi, polițiștii l-au provocat în trafic pe șoferul din Mercedes, care a mușcat momeala. Acesta a accelerat din nou și a ajuns până la 143 de km/h.

Oamenii legii l-au ajuns din urmă, s-au poziționat în fața sa și au aprins semnalele ca să fie urmați. Șoferul Mercedes-ului a primit o amendă de 480 de euro și i-a fost suspendat carnetul de conducere. Totodată, el a primit două puncte de penalizare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Youtube / Achtung Kontrolle



Comentarii
Inchide