Video | Cumplitul accident de la Craiova în care au murit patru oameni a fost surprins de camerele de supraveghere

Autor: ProMotor 21 mai 2020 Știri auto

Cumplitul accident de la Craiova în care au murit patru oameni a fost surprins de camerele de supraveghere. În accident a fost implicat un taximetru în care se aflau patru persoane.

Intră în Galeria FOTO

Accidentul s-a produs după ce șoferul taximetrului nu a acordat prioritate la traversarea unei intersecții. Acesta a încercat să intre în intersecție după o mașină care vira la dreapta, fără să observe că în urma acesteia venea cu viteză o altă mașină. În imaginile suprinse de o cameră video se observă cum taximetristul oprește și acordă prioritate de trecere mai multor autoturisme. Când pătrunde în intersecție este lovit în plin de un BMW, care circula pe strada Râului.

În urma acestuia, două persoane au murit pe loc şi alte două au fost transportate la spital, în stare gravă. Mai exact, şoferul taxiului  și o femeie de 39 de ani care călătorea în taxi au murit pe loc. Copilul femeii, în vârstă de 7 ani şi străbunicul acestuia au fost transportaţi în stare gravă la spital, unde au decedat la scurt timp. Potrivit unor surse medicale, aceştia erau în stare de inconştienţă în momentul în care au fost preluaţi de ambulanţe. O a cincea persoană, şoferul celeilalte maşini, este și acum internat în spital.

Cumplitul accident de la Craiova: Cum s-a petrecut totul

Potrivit reprezentanților Poliţiei Dolj, un bărbat de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe Câmpia Izlaz, la intersecţia cu strada Râului nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „cedează trecerea” şi a fost lovit de un autoturism care circula pe strada Râului. Şoferul maşinii, un bărbat de 38 de ani din Craiova, a fost şi el rănit în accident. Potrivit martorilor, BMW-ul condus de acesta circula cu viteză foarte mare, de „peste 100 km/h.

„Eu am fost acolo exact când s-a întâmplat. Eram pe pod să mă asigur s-o iau spre Brestei. Taxiul era pe Câmpia Islaz, voia să traverseze intersecția pe lângă mine. Nici nu am apucat să opresc să mă asigur, că am văzut taxiul cum intra în intersecție și BMW-ul îl lovește din plin. BMW-ul avea cel puțin 100km/h. Nu a avut timp să frâneze” – a povestit un martor, pe Facebook.

Un alt accident mortal provocat de un taximetrist s-a produs la începutul lunii martie, în Brașov. Cauza accidentului a fost, ca și acum, neacordarea de prioritate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide