VIDEO. Ford România a lansat primele două showroomuri de lux pentru modelel Vignale

Autor: Vlad MIRONESCU acum 5 ani Știri

ProMotor

Ford România, importatorul mărcii americane pe piaţa locală, a deschis la sfârşitul săptămânii trecute primele două centre auto de pe piaţa locală, la noile standarde Ford Store ce permit comercializarea modelelor Mustang şi a versiunilor premium Vignale, prima fiind Mustang Vignale. Cele două FordStore sunt situate în Bucureşti, mai precis la dealerii Business Development Team şi Ţiriac Auto. Procesul de implementare a FordStore din Europa este în plină desfăşurare. Până la sfârşitul anului 2015, Ford estimează că va avea peste 200 de FordStore în toate pieţele europene, dintre care două sunt situate în România.

Modelele Vignale, Mondeo şi viitoarele S-Max şi Edge de anul viitor, sunt noi versiuni de top ale modelelor din gama Ford care vin cu echipamente şi finisaje specifice segmentului premium dar şi cu servicii suplimentare din partea dealerului.

Citeşte şi VIDEO. Fifth Gear a testat maşina românească Ghe-O Rescue

Citeşte şi VIDEO – FOTO. Cel mai bine vândut SUV din lume

„Acum pentru extinderea Ford Store în ţară este în stadiul de concept, discutăm cu antreprenorii locali pentru investiţie care trebuie să aibă un plan de business în spate. În primul trimestru al anului viitor vom vedea din nou noi deschideri în reţea. Întâi vom avea Vignale Lounge pentru a putea vinde modelele după care Ford Store”, a spus Valerio Brenciaglia, directorul general al Ford România.

Alături aveţi o prezentare video cu modelul Vignale. 

Citeşte şi Limuzina de 60.000 de euro cu care se plimbă Mitropolitul Ardealului. GALERIE FOTO

Citeşte şi VIDEO Uită de Van Damme care face şpagatul pe camioane, Volvo a reuşit să facă o reclamă mai tare

 

Primele două Ford Store sunt centrele BDT şi Ţiriac Auto din Bucureşti, din Militari, respectiv Băneasa, iar următoarele vor fi RMB Inter Auto din Cluj-Napoca, Expressline din Timişoara şi ATI Motors din Iaşi, ultimele două fiind şi printre cele mai noi centre ale mărcii americane pe piaţa locală. Astfel, Iaşi pe lângă faptul că va fi al doilea oraş din România după Bucureşti care va avea un dealer pentru BMW i, sub-brand al constructorului german sub care vinde maşinile cu motoare electrice i3 şi i8, va avea şi un showroom premium pentru Ford.

FordStore este cel mai nou concept de showroom Ford, care îşi propune să ofere clienţilor o experienţă unică de cumparare, fiind organizat pe diverse „zone” care oferă un mediu prietenos ce creează o dinamică pozitivă între client şi consilierul de vânzări. Procesul de cumpărare va fi transformat astfel într-o experienţă consecventă şi convingătoare a mărcii Ford.

„Suntem fericiţi şi mândri în acelaşi timp să lansăm astăzi primele două FordStore în România, împreună cu dealerii noştri Business Development Team şi Tiriac Auto Bucureşti. în locaţiile noastre FordStore, clienţii pot găsi întreaga gamă de produse şi servicii Ford, inclusiv Commercial Vehicle Centre, Business Centre şi Certified Pre-Owned. Totodată, modele precum Ford Mustang si Ford Vignale vor fi comandate şi livrate exclusiv de către cele două FordStore”, a declarat Valerio Brenciaglia, Managing Director, Ford România.

Citeşte articolul complet aici

Citeşte şi Schimbări majore la poliţele RCA, propuse de ASF

Citeşte şi VIDEO. Cu ce „monstru” pleacă la război Marina Americană

Citeşte şi VIDEO PROMOTOR. Cum se fabrică Dacia – o incursiune în fabrica mărcii româneşti

Citeşte şi Ce PREŢURI are rivalul rusesc al Daciei Logan şi ce conţin versiunile de echipare – GALERIE FOTO

Citeşte şi Noul Fiat Tipo, concurentul care ”îi suflă în ceafă” Loganului. Prezentare şi GALERIE FOTO

Citeşte şi Asta e cel mai ciudat număr de înmatriculare din România –  FOTOComentarii
Inchide