VIDEO – Futuristic C-1, maşina pe două roţi care atinge 160 de km/oră şi nu-şi pierde niciodată echilibrul – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Dacă ar fi să combinăm o motocicletă cu un autoturism rezultatul ar fi Futuristic C-1. Aceasta este o maşină pe două roţi ce poate ajunge la un maximum de 160 de km/oră, şi care beneficiază de o tehnologie care îi permite să nu se răstoarne, chiar dacă aceasta este lovită destul de serios de o maşină. 

Lit Motors a prezentat vehiculul futurist în cadrul unui concurs de invenţii. C-1 reuşeşte să-şi păstreze echilibrul pe două roţi prin utilizarea a două giroscoape, sistem care îi permite şoferului să conducă prin traficul oraşului în condiţii maxime de siguranţă.

Acest model este complet electric şi poate atinge o viteză maximă de 160 de km/oră, ajungând de la 0 la 100 de km/oră în doar şase secunde, iar cu o singură încărcare a bateriei se poate circula până la 320 de km. 

Creatorii lui C-1 speră ca în doi ani această maşină pe două roţi să ajungă pe piaţă, preţul ei fiind undeva în jurul sumei de 24.000 de dolari, informează Dailymail.co.uk. 

GALERIE FOTO


 
Comentarii
Inchide