VIDEO. Gest extrem. Un bărbat a sărit de pe un pod ca să nu fie prins de poliție

Autor: Daniel Samoilă 23 nov. 2021 Știri auto
VIDEO. Gest extrem. Un bărbat a sărit de pe un pod ca să nu fie prins de poliție

Urmărire ca-n filme pe străzile unui oraș din Florida. Un bărbat a decis să sară de pe un pod pentru a nu fi prins de poliție.

Ofițerii de poliție au încercat să recupereze o dubă furată, care era condusă de Bryan Gray, un bărbat în vârstă de 34 de ani. Acesta nu a dorit să returneze vehiculul și a plecat de la fața locului.

Mai multe mașini de poliție l-au urmărit pe Gray în timp ce se afla pe podul Edison din Fort Myers. Brusc, duba condusă de acel bărbat a început să derapeze și a virat la dreapta, moment în care s-a lovit de o balustradă de pe marginea podului.

Forța impactului a făcut ca duba să treacă de bara de protecție de pe cealaltă parte a podului, înainte de a se opri în mijlocul drumului.

VIDEO

Un bărbat nu s-a predat poliției și a sărit de pe un pod

Conform carscoop.com, în loc să se predea polițiștilor care îl urmăreau, bărbatul a putut fi văzut când a fugit din duba distrusă și s-a îndreptat spre marginea podului.

Gray s-a urcat pe balustradă și fără să se gândească prea mult a sărit în apă. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a crezut în acest fel că va scăpa de poliție.

Elicopterul care survola misiunea polițiștilor l-a detectat în apă și poliția a trimis o barcă pentru a-l recupera pe infractor.

Gray a fost arestat în cele din urmă și a primit și îngrijiri medicale după ce a sărit de pe acel pod.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Youtube / On Demand News



Comentarii
Inchide