VIDEO Messi face reclamă la cea mai ieftină maşină

Autor: Marius Vișan 27 oct. 2015 Știri auto
VIDEO Messi face reclamă la cea mai ieftină maşină

Fotbaliştii celebrii, de obicei, sunt recunoscuţi pentru maşinile lor exclusiviste, atât când vine vorba de maşinile pe care le conduc cât şi cele pentru care fac reclamă.

Dacă pe Lionel Messi l-am vedea într-o reclamă la Ferrari nu ni s-ar părea nimic în neregulă, doar că recent au apărut informaţii că acesta va face publicitate pentru una dintre cele mai ieftine vehicule din lume – Tata Kite, informează rushlane.com

Hatchback-ul Tata Kite urmează să fie prezentat oficial la sfârşitul acestui an şi nu se ştie încă cu câţi bani au reuşit să-l convingă pe Messi să le facă reclamă, mai ales că fotbalistul argentinian are o avere estimată la peste 160 de milioane de euro.

Tata Kite va fi disponibil atât cu motoare pe benzină, cât şi cu motorină. În versiunea pe benzină, Kite va fi propulsat de unitatea Revotron de 1.2 litri disponibilă şi pe modelele Bolt şi Zest, în timp ce varianta diesel va avea un motor de 1.5 litri.

Asocierea dintre Messi lui Tata Kite este cu atât mai neobişnuita cu cât maşina nu va depăşi preţul de 6.000 de dolari.

În filmuleţul alăturat putem vedea un test făcut pe şoselele din India, dar, din păcate, nu regăsim la aceasta maşină nimic din agerimea şi talentul lui Messi.

 

VIDEO Întâiul şofer al Rusiei testează concurentul Daciei Logan

 

VIDEO Testul la care Dacia Logan a ieşi mai bine ca Mercedes C350E

 

GALERIE FOTO Cele mai tari maşini care vor apărea în 2017: aveţi idee cum arată SUV Skoda coupe sau Maserati Alfieri?

 

Noul Hyundai Tucson: informaţii şi imagini oficiale cu înlocuitorul lui ix35

 

VIDEO – Pilot de raliuri Vs Poliţie. 1-0 pentru pilot

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide