VIDEO. Miraculos! O femeie a supraviețuit după ce un camion i-a zdrobit mașina

Autor: Daniel Samoilă 21 nov. 2021 Știri auto

Un adevărat miracol a avut loc pe șoselele din America. O femeie a supraviețuit după ce mașina sa a fost zdrobită la propriu de la un camion.

Șoferița a rămas blocată în mașină, dar cumva a reușit să iasă din rămășițele vehiculului fără să aibă vreo rană. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 16 noiembrie, în localitatea Mount Vernon, din statul Washington.

Femeia conducea un model Nissa Altima și a fost lovită din spate de un camion. Impactul a făcut ca Nissan-ul să se răstoarne, iar camionul să ajungă deasupra mașinii.

 

Miraculos. Cum a supraviețuit o femeie după ce un camion i-a zdrobit mașina

Conform motor1.com, reporterii locali au observat cum femeia se afla în rămășițele mașinii, dar nu credeau că a supraviețuit.

Dar, ca prin miracol, femeia a reușit să se strecoare printre fiarele mașinii și să iasă afară. Ea s-a plâns la fața locului de dureri ușoare la cap și a mers la spital pentru observații suplimentare.

Unul dintre pompierii prezenți la fața locului a declarat că nu a văzut așa ceva în viața lui și a numit-o pe șoferiță „cea mai norocoasă femeie în viață”. Chiar el a postat pe Twitter fotografiile în urma accidentului.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter



Comentarii
Inchide