VIDEO – Noua maşină primită de Regele Mihai – FOTO

Autor: Marius Vișan 10 dec. 2015 Știri auto

Lansare fastuoasă pentru noul BMW Seria 7. Automobile Bavaria a organiat evenimentul de lansare într-un cadru cât de poate de select – Palatul Elisabeta, reşedinţa Majestăţii Sale Regele Mihai I.

Casa Regală a asigurat cadrul ideal pentru prezentarea celui mai exclusivist model lansat de către BMW în istoria mărcii. Noul model, care urmează să fie pus la dispoziţia Majestăţii Sale în anul 2016, este cea de-a patra generaţie BMW Seria 7, care se va afla în serviciul Regelui Mihai I.

Cu această ocazie Automobile Bavaria a prezentat două variante de caroserie ale noului BMW Seria 7. Varianta de bază, echipată cu pachetul BMW M, se adresează clienţilor care doresc să conducă autoturismul. Varianta cu ampatament lung, cu un plus de 140 milimetri şi mai înaltă cu 12 milimetri, echipată cu pachetul Executive Lounge, se adresează clienţilor care preferă mai mult confort şi aplelează la serviciile unui şofer.

Mai multe imagini găseşti în galeria foto

Motorizările prezentate au fost: propulsorul 730d – un diesel de 3.0 l turbo cu 6 cilindri care dezvoltă 265 CP şi un cuplu maxim de 620 Nm şi motorul V8 alimentat cu benzină – 750i, de 4.4 litri turbo, care dezvoltă 450 CP un cuplu maxim de 650 Nm.

Noua „navă-amiral” BMW prezintă şi cea mai nouă generaţie BMW Head-Up Display, cu o suprafaţă de proiecţie cu 75% mai mare, avertizare la traficul transversal, control autonom al direcţiei şi a controlului benzii, protecţie activă pentru impact lateral şi sistem Surround View cu vizualizare 3D şi Panorama View (vedere panoramică).

Cea de-a patra generaţie BMW Seria 7 pusă în serviciul Majestăţii Sale, machează astfel încununarea unei colaborări de aproape două decenii între Casa Regală a României şi grupul de dealeri auto Automobile Bavaria.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide