VIDEO: Noul Corvette Z06 surprins pe circuit în timpul filmărilor unei reclame

Autor: Mihai Morcovescu 01 ian. 2022 Știri auto

Noul Corvette Z06 este o mașină revoluționară motiv pentru care cei de la Chevrolet investește masiv în promovarea modelului lor. După ce în urmă cu trei luni a fost surprins în timpul unor teste pe șosea, de această dată supercarul american a fost filmat în timp ce se turna o reclamă pentru televiziune.

Corvette Z06 cu pachet de performanță Z07

Imaginile au fost surprinse pe circutul „Barber Motorsports Park” de lângă orașul american Birmingham (Alabama). Ele ne înfățișează un Z06 finisat în nuanța Accelerate Yellow, care rulează foarte încet în fața unui Porsche Cayenne cu o cameră video de tip macara instalată pe plafon.

Din păcate, mare lucru nu se întâmplă. Cele două mașini se deplasează cu circa 50 km/h în timp ce coboară un deal și trec pe sub o pasarelă. Modelul Z06 din imagini are pachetul de performanță Z07. Acesta include elemente aerodinamice din fibră de carbon, jante din carbon și discuri de frână mai mari.

Deși filmulețul este foarte scurt se poate auzi noul motor aspirat natural V8 de 5,5 litri. Acesta produce 679 CP și 623 Nm de cuplu. Este considerat cel mai puternic V8 aspirat care a fost montat vreodată pe un model de serie.

În aceste condiții, Z06 demarează de la 0 la 100 km/h în doar 2,6 secunde și atinge o viteză de top de  322 km/h.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide