VIDEO: O Dacia Sandero a simțit pe pielea ei ce înseamnă un Aston Martin DBX

Autor: Mihai Morcovescu 29 mart. 2022 Știri auto

Un model Dacia Sandero a fost implicat zilele trecute într-un accident rutier produs pe o stradă intens circulată din Barcelona. Mașina autohtonă a lovit din spate cu un Aston Martin DBX la o trecere de pietoni, iar SUV-ul britanic a izbit la rândul lui o utilitară ce pare a fi un Peugeot Partner.

Dacia Sandero a ieșit cea mai șifonată din accident

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Accidentul s-a produs, se pare, pe fondul neatenției șoferului din Sandero. Acesta nu a observat că DBX-ul din fața lui oprise la zebră și l-a lovit destul de tare din spate. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, însă toate cele trei mașini implicate au suferit avarii destul de serioase.

Cea mai șifonată pare să fi ieșit Dacia Sandero. În urma accidentului, mașina românească va avea nevoie de o capotă, o grilă și o bară de protecție noi. Filmulețul de câteva secunde a fost distribuit pe Instagram de utilizatorul @supercar.fails și a devenit repede viral.

Imaginile ne arată consecințele accidentului. De asemenea, lumea strânsă în jurul mașinilor pare că sunt mai preocupați de starea SUV-ului Aston Martin decât de celelalte două automobile implicate. Se poate observa cum o domnișoară poartă un dialog cu un bărbat, cei doi fiind, probabil, șoferii de pe Sandero și DBX.

Pentru că nu se știe cu exactitate cine conducea hatchback-ul din Mioveni și cine DBX-ul, o să vă lăsăm pe voi să faceți scenarii… Vizionare plăcută!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Supercar Fails (@supercar.fails)

Sursa: Autoevolution

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide