VIDEO. O femeie trebuie să parcurgă 500 de km cu mașina până la cel mai apropiat supermarket

Autor: Daniel Samoilă 18 nov. 2021 Știri auto
VIDEO. O femeie trebuie să parcurgă 500 de km cu mașina până la cel mai apropiat supermarket

Caz incredibil în lume. O femeie trebuie să parcurgă peste 500 de kilometri cu mașina pentru a ajunge la un magazin alimentar.

Femeia locuiește într-o zonă izolată a teritoriului Yukon din Canada și trebuie să parcurgă 1.090 de kilometri dus-întors, pentru a putea ajunge la cel mai apropiat supermarket.

Pe respectiva persoană o cheamă Sinead Meader. Ea a postat un videoclip pe contul ei de TikTok, în care rezumă călătoria.

„Poate fi obositor, dar priveliștea este cu siguranță frumoasă”, spune femeia pe video.

VIDEO

 

@sineadmeader#exploreyukon #yukon #nativetiktok #isolatedlife♬ Snow (Hey Oh) Part1 – Red Hot Chili Peppers

Viral. O femeie călătorește 500 de kilometri până la un magazin alimentar

Clipul lui Sinead Meader a devenit viral pe TikTok: a adunat 1,5 milioane de like-uri, 9.915 de comentarii și 12.8000 de distribuiri, scrie digi24.ro.

Cea mai apropiată localitate de zona unde locuiește Sinead este Whotehorse, care se află la cinci ore distanță de mers cu mașina.

Sinead Meader, odată ajunsă la supermarket, cumpără multe alimente conservate sau congelate pentru care plătește între 550 și 1.000 de dolari. Practic, acestea sunt proviziile ei pentru 1-2 luni.

Meader face acest drum o dată la 6-8 săptămâni și, din cauza oboselii, ea spune că rămâne în orașul Whoterhorse peste noapte, pentru a se odihni.

Tânăra mai spune că în zona sa mai există un mic magazin, la o benzinărie, dar poate să își cumpere doar pâine, lapte și unt de arahide.

O femeie trebuie să parcurgă 500 de km cu mașina până la un magazin alimentar
O femeie trebuie să parcurgă 500 de km cu mașina până la un magazin alimentar
Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: TikTok/ Sinead MeaderComentarii
Inchide