VIDEO. O mașină a Jandarmeriei a căzut într-o groapă. S-a întâmplat în București

Autor: Daniel Samoilă 29 nov. 2021 Știri auto

O mașină a Jandarmeriei Române a căzut într-o groapă imensă, în București. Incidentul s-a petrecut pe Șoseaua Fundeni, unde se efectuau lucrări.

Accidentul a avut loc în ziua de luni, 29 noiembrie. Imaginile au fost surprinse de unul dintre membrii paginii InfoTrafic București. Se poate observa cum mașina, un model Dacia Duster, a căzut pe partea dreaptă.

Intră în Galeria FOTO

Pe partea dinspre banda a doua nu au existat elemente de semnalizare, care să separe zona de șantier de zona șoselei. În acel moment se făceau lucrări de înlocuire a conductelor de apă caldă și căldură.

VIDEO

O mașină a Jandarmeriei a căzut într-un șanț

Conform Digi24.ro, jandarmii au reușit să iasă din vehicul și au fost surprinși pe marginea drumului cum priveau neputincioși mașina avariată. Între timp, mașina a fost acoperită.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui accident. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a spus că mașina a ajuns în șanț din cauza vremii.

Mașina care transporta jandarmi se afla în misiune și se îndrepta către localitatea Dobroești.

Polițiștii rutieri au ajuns la fața locului și au încercat să dirijeze traficul, care a fost îngreunat timp de mai multe ore.

La fața locului au mai fost și polițiști criminaliști, jandarmi și echipaje ale Inspectoratului Special pentru Situații de Urgență.

„Referitor la accidentul in care a fost implicată o mașină a Jandarmeriei, facem precizarea că aceasta se deplasa pentru executarea unei misiuni în cooperare cu IPJ Ilfov în localitatea Dobroești.

Pe strada Fundeni, în dreptul unor lucrări la carosabil, șoferul a pierdut controlul volanului, iar autospeciala a părăsit drumul, derapând cu partea dreaptă în șanțul cu o lățime de aproximativ 1 metru și adânc de peste 1,5 metri.

Imediat, după producerea acestui accident, șoferul autospecialei a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero. Niciunul dintre cei patru jandarmi, aflați în autoturism nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cercetările în acest caz sunt efectuate de către lucrătorii de Poliție”, se arată în punctul de vedere al Jandarmeriei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: InfoTrafic București-Ilfov



Comentarii
Inchide