VIDEO: Pietonii în stare de ebrietate pe şosele, un PERICOL REAL

Autor: ProMotor 11 sept. 2012 Știri auto
VIDEO: Pietonii în stare de ebrietate pe şosele, un PERICOL REAL

Iar prin pericol nu ne referim doar la repercusiunile asupra propriei lor persoane, ci mai grav, asupra celorlalţi participanţi la trafic. Faţă în faţă cu o tragedie s-a aflat şoferul maşinii din care sunt filmate imaginile, care circulând regulamentar pe timp de noapte se trezeşte brusc în faţă cu o persoană beată.

Conform descrierii aferente videoclipului realizată de utilizatorul care l-a postat, deşi şoferul a reuşit să evite un impact în plin, persoana aflată în stare de ebrietate a fost lovită cu oglinda laterală a maşinii. În urma impactului, intrusul de pe şosea s-a ales cu un piciorul stâng rupt însă accidentarea suferită este un preţ mic de plătit pentru tragedia care putea surveni.

Ce s-ar fi întâmplat dacă şoferul nu avea reflexul fulgerător de a trage de volan? Sau ce s-ar fi întâmplat dacă din sensul opus veneau alte maşini, exact în momentul când şoferul încerca să evite pietonul?

VĂ LĂSĂM PE VOI SĂ JUDECAŢI SITUAŢIA ŞI SĂ TRAGEŢI SINGURI CONCLUZIILE DIN ACEST INCIDENT APROAPE TRAGIC, DUPĂ CE VIZIONAŢI VIDEOCLIPUL DE MAI JOS

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide