VIDEO. Proprietarul unei Tesla și-a aruncat mașina în aer cu dinamită. Din ce motiv

Autor: Daniel Samoilă 21 dec. 2021 Știri auto

Tesla este o mașină costisitoare pe care nu mulți și-o permit. Un șofer, însă, a decis să își arunce în aer vehiculul cu dinamită.

Este vorba despre Toumas Katainen, un șofer finlandez care deținea o Tesla Model S din 2013. Se pare că mașina avea probleme cu bateria, iar costurile de reparație s-ar fi ridicat la 20.000 de euro.

Intră în Galeria FOTO

Acesta nu a dorit să acopere costurile reparațiilor, astfel că și-a incendiat mașina. Momentul a fost filmat și a fost pus pe contul de Youtube al celor de la Pommijatkat, cunoscuți în Finlanda pentru experimente cu explozibil.

VIDEO

Un bărbat din Finlanda a aruncat în aer o Tesla Model S

Potrivit ndtv.com, Toumas Katainen și-a cumpărat modelul Tesla la mâna a doua și a rulat aproximativ 1.500 de kilometri. Apoi au început să apară erori în sistemul de bord și a decis să-și trimită mașină la un service specializat.

După verificarea mașinii s-a descoperit că erau probleme cu bateria, iar costurile reparației se ridicau la 20.000 de euro. Katainen nu a dorit să investească o sumă așa de mare pentru a repara mașina, astfel că le-a oferit vehiculul celor de la Pommijatkat pentru a-l arunca în aer cu 30 de kg de explozibil.

Chiar proprietarul mașinii a avut onoarea să apese pe buton pentru a se declanșa explozibilul. Acesta a părut fericit la final.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: NetCarShow.com



Comentarii
Inchide