VIDEO. Sistemul de protecție al Tesla 3, activat la Cluj, deși nu e disponibil în Europa

Autor: Daniel Samoilă 23 nov. 2021 Știri auto

Moment inedit petrecut în Cluj. Un italian stabilit de câțiva ani în orașul din Ardeal a reușit să pornească sistemul de supraveghere pentru Tesla Model 3.

Sistemul Sentry Live pentru modelele Tesla 3 este disponibil doar în SUA, nu și în Europa, dar italianul a găsit un mod de a-l activa.

Un clip cu italianul care a activat sistemul de supraveghere Sentry Live a ajuns pe Twitter, iar acest lucru i-a atras atenția lui Sawyer Merritt, un apropiat al lui Elon Musk, fondatorul Tesla.

Intră în Galeria FOTO

Clipul video are peste 22.000 de vizualizări, 774 de like-uri și 48 de distribuiri.

Italianul stabilit în România chiar l-a tăguit pe Musk. Momentan, acesta nu a răspuns.

VIDEO

 

Sistemul Entry Live al Tesla Model 3, deblocat de un italian stabilit în Cluj

Sistemul Entry Live dispune de mai multe camere de supraveghere care înregistrează orice mișcare din jurul mașinii. Acesta constituie o garanție pentru orice furt sau daună comisă, scrie stiridecluj.ro.

Practic, acest sistem se folosește de camerele pilot automat ale mașinii ca sistem de securitate pentru a preveni furtul sau vandalismul. Cu ajutorul software-urului, proprietarii mașinilor pot vedea pe iPhone-ul lor de la distanță camerele Sentry.

Cu alte cuvinte, proprietarul poate urmări de la distanță imaginile surprinse pe camerele de supraveghere de pe modelul Tesla.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter



Comentarii
Inchide