VIDEO. Șoferul care a agresat un biciclist din București, reținut pentru 24 de ore

Autor: Daniel Samoilă 07 ian. 2022 Știri auto
VIDEO. Șoferul care a agresat un biciclist din București, reținut pentru 24 de ore

Un incident mai puțin plăcut a avut loc în ziua de joi, 6 ianuarie. Un șofer și un biciclist s-au luat la ceartă în trafic.

Biciclistul l-a acuzat pe conducătorul auto că a ocupat banda specială pentru biciclete. Apoi, într-un gest de disperare, acesta s-a urcat pe capota autoturismului.

În ciuda faptului că biciclistul se afla pe capotă, șoferul a continuat să conducă circa un kilometru, până în dreptul unei secții de poliție.

Momentul conflictului a avut loc în jurul orei 14:00, pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei.

VIDEO

Șoferul, reținut de polițiști pentru 24 de ore

Potrivit G4Media.ro, atât șoferul cât și biciclistul au fost audiați la Secția 20 de Poliție din Capitală.

Oamenii legii au decis să-l rețină pentru 24 de ore pe șoferul autoturismului. De asemenea, cercetările continuă sub aspectul săvâșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În urma evenimentului înregistrat la data de 06 ianuarie a.c., în care un șofer agresează un biciclist în trafic pe o stradă din sectorul 6, facem precizarea că șoferul autoturismului a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Sectiei 20, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvâșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis Poliția Capitalei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: promotor



Comentarii
Inchide