VIDEO. Traficul din Brașov, blocat după ce o cisternă a ajuns pe un parapet

Autor: Daniel Samoilă 11 ian. 2022 Știri auto
VIDEO. Traficul din Brașov, blocat după ce o cisternă a ajuns pe un parapet

Circulația din Brașov a fost blocată timp de mai multe minute, în după-amiaza zilei de luni, 10 ianuarie. Motivul? O cisternă a lovit un parapet de pe mijlocul drumului.

Incidentul s-a petrecut pe centura ocolitoare a municipiului Brașov. Pe imagini se poate observa cum cisterna se află pe parapetul de separare a benzilor.

Din fericire, nu au existat victime iar autocisterna nu era încărcată.

Șoferul cisternei a fost testat cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a ieșit negativ.

Traficul a fost blocat pe segmentul rutier dintre DN 11 și DJ 103A pe sensul spre București. Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

VIDEO

Incident similar în județul Botoșani

Tot în această perioadă a mai avut un accident în urma căruia o mașină a rămas suspendată. Este vorba de un incident petrecut în județul Botoșani, în localitatea Dorohoi.

În urma impactului una dintre mașini a rămas aproape suspendată de un copac. Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi. Un șofer în vârstă de 19 ani a plecat de pe loc fără să se asigure. În acel moment a fost lovit de o altă mașină, care era condusă de o șoferiță de 19 ani.

În autoturismul răsturnat se mai aflau alte două tinere, una de 21 de ani și alta de 16 ani. Șoferița și una dintre pasagere au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Sursa: Digi24.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: promotor



Comentarii
Inchide