VIDEO. Un Mini electric a primit mii de luminițe de Crăciun. Din ce motiv?

Autor: Daniel Samoilă 23 nov. 2021 Știri auto

Compania Mini se pregătește deja să sărbătorească Crăciunul și l-a ajutat pe un proprietar al unui Mini Electric să pună mii de luminițe pe vehicul. Totul s-a întâmplat pentru un scop caritabil.

Concret, Mini Electric a fost împodobit cu 2.000 de luminițe LED, iar mașini va pleca într-un turneu timp de cinci săptămâni în Marea Britanie. Scopul? Proprietarul vrea să strângă bani pentru organizațiile de caritate MS Trust, Duchenne UK și Societatea Alzheimer. Călătoria vehiculului va începe pe 25 noiembrie.

Intră în Galeria FOTO

Nicholas Martin, creatorul proiectului, s-a ocupat de decorarea acestui Mini pentru sărbători. Anul acesta, Martin a primit sprijin și de la producătorul de automobile Mini, de la compania Festive Lights și de la compania de iluminat Twinkly.

VIDEO

Un Mini a fost decorat de sărbători în scopuri caritabile

Conform motor1.com, Nicholas Martin pune luminițe pe Mini-uri de câțiva ani. În 2020, spre exemplu, campania sa de strângere de fonduri n-a fost la fel de fastuoasă din cauza pandemiei de COVID-19.

Martin doar a făcut plimbări cu Mini-ul iluminat și a strâns 5.000 de lire sterline pentru MS Trust și Duchenne UK.

Mini SE se vinde în America din martie 2020, putând fi achiziționată la prețul de 30.750 de dolari. Mașina poate dezvolta 181 de cai putere, având o baterie de 32,6 kwH și o autonomie de 177 de kilometri.

„Sunt atât de recunoscător pentru sprijinul acordat proiectului. Mini Electric este și mai interesant de condus în acest mod, iar călătoriile mele din acest tur sunt ecologice. Luminile oferite de Twikly sunt controlate printr-o aplicație, iar animațiile personalizate va oferi mașinii un pic de magie în plus. Abia aștept să pornesc în această călătorie și să strâng cât mai mulți bani pentru cele trei organizații de caritate”, a declarat Martin.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Youtube/ Mini Motors



Comentarii
Inchide