VIDEO. Un șofer al unui SUV a intrat intenționat într-o mulțime

Autor: Daniel Samoilă 22 nov. 2021 Știri auto

Scene șocante în Statele Unite ale Americii. Un șofer al unui SUV a intrat intenționat în plin într-o mulțime.

Nefecricitul eveniment a avut loc la o paradă de Crăciun în orașul Waukesha, statul Wisconsin. În urma acestui atac au murit cinci persoane, iar alte 40 au fost rănite, printre care copii, enoriași și chiar un preot catolic. Bilanțul victimelor este unul provizoriu.

Intră în Galeria FOTO

Poliția din America a reușit să-l prindă pe suspect, însă autoritățile nu au oferit prea multe detalii legate de victime și autorul atacului.

VIDEO

Un șofer a intrat în plin într-o mulțime, în America

Conform HotNews.ro, pe imaginile surprinse de un martor se poate observa cum o mașină se îndreaptă cu viteză spre oamenii care asistau la paradă. Poliția a deschis focuri de armă în timp ce mașina a intrat în bariere.

De asemenea, șoferul mașinii SUV a intrat și în crăciunițele care dansau la respectiva paradă.

Incidentul a avut loc duminică, 21 noiembrie, în jurul orei 16:30. Președintele american Joe Biden a fost informat de acest eveniment.

„Parada de Crăciun de la Waukesha era în desfăşurare când un SUV roşu a doborât barierele din partea de vest şi s-a îndreptat spre Main Street (strada principală).

Maşina a lovit peste 20 de persoane, printre care copii, şi au fost răniţi în urma acestui inciden”, a explicat șeful poliției Dan Thompson.

VIDEO 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: CNN



Comentarii
Inchide