VIDEO: Un urs rupe portiera unui Lamborghini Huracan

Autor: Mihai Morcovescu 25 nov. 2021 Știri auto

Apariția unui urs lângă mașina ta poate fi uneori motiv de panică, mai ales dacă animalul atentează la integritatea ta și a vehiculului.

Acest lucru nu este valabil și pentru Humaid Albuqaish, unul dintre cei mai bogați oameni din Emiratele Arabe Unite, care are milioane de urmăritori pe Instagram.

Mașini de lux și grădină zoologică personală

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Milionarul și-a creat o imagine din a posta pe rețeaua de socializare fotografii și filmulețe în care apar diverse animale exotice și limuzinele de lux pe care acesta le deține. Este de notorietate faptul că Albuqaish deține o grădină zoologică personală.

Din garajul de multe milioane de dolari al acestuia  fac parte, între altele,  un Lamborghini Urus , două exemplare Rolls-Royce (Wraith și Phantom), câteva Lamborghini Huracan și un Lamborghini Gallardo, un Mercedes SLS AMG , un Ferrari LaFerrari și un Ferrari 458 Italia și un McLaren P1 Roadster.

În același timp, menajeria miliardarului numără mai mulți urși și pui de urs, o leoaică albă și lei obișnuiți, tigri, unul alb, șerpi, maimuțe de toate rasele, etc.

În cel mai recent videoclip postat pe pagina sa de Instagram, Albuqaish își prezintă unul dintre puii de urs pe care îi deține. Ceea ce ar fi trebuit să fie un moment amuzant, s-a transformat în câteva secunde într-o pagubă de mii de dolari, o simplă bagatelă, însă, pentru bogătanul din Dubai.

De altfel, acesta niciodată un motiv anume pentru care își strică bijuteriile pe roți, rezumându-se la a spune că banii lui sunt să facă ce vrea cu ei.

Te invităm să vezi cum s-a terminat această întâmplare pentru puiul de urs și pentru stăpânul său urmârind filmulețele de mai jos:

Sursa: Autoevolution

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video / Instagram Humaid Albuqaish


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide