VIDEO: Zlatan Ibrahimovic rescrie imnul Suediei în noua reclamă de la Volvo

Autor: Andrei Ştirbu 29 ian. 2014 Știri auto

E puţin probabil să nu fi auzit de Zlatan Ibrahimovic, fie că eşti microbist sau nu. Dacă eşti pus în ipostaza ruşinoasă de a nu putea corela numele cu persoana, tot ce trebuie să ştii că atacantul echipei Paris Saint-Germain e tare în ceea ce face. Foarte tare. Şi eu nici măcar nu sunt microbist. Însă motivul pentru care vorbim despre Ibrahimovic aici nu este legat de activităţile sale curiculare, ci de ce face pe lângă a marca goluri din orice unghi şi poziţie.

Dacă nu vezi mingea în poza asta, atunci cel mai probabil e în poartă 

De exemplu, recent a rescris imnul Suediei, în noua reclamă de la Volvo. Ceea ce auzi pe fundalul sonor al clipului de mai jos (pe lângă muzica lui Max Martin) este vocea lui Zlatan, care… recită o versiune alternativă a imnului Suediei. O versiune scrisă de el.

După succesul Volvo Trucks cu reclama în care Van Damme face ce ştie el mai bine între două TIR-uri (şi nu e singura reclamă tare de la Volvo Trucks – le poţi vedea pe toate aici), Volvo vrea să viralizeze şi reclamele pentru vehiculele de pasageri. Şi, la ce ingrediente are spot-ul pentru XC70, tind să cred că are toate şansele. Dar să lăsăm vorbele de o parte şi să trecem la vizionare. 

Cu riscul de a fi blasfemic în ochii fanilor Van Damme, te întreb pe tine, internautule: care dintre cele două reclame – cea cu Van Damme sau cea pe care tocmai ai urmărit-o – ţi-a ajuns la suflet mai repede? 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide