Viitoarea Dacia Duster de poliție a fost filmată în București. VIDEO

Autor: Elena Luchian 16 mart. 2020 Știri auto

Viitoarea Dacia Duster de poliție afost filmată în București. Inscripționarea urmează modelul mașinilor de poliție din Germania. Schimbarea face parte din planul ministrului Afacerilor Interne Marcel Vela de a rebrendui Poliția Română.

GALERIE FOTO

Mașinile de poliție de la noi vor fi de nerecunoscut. Acestea vor purta autocolante asemănătoare celor care circulă pe străzile din Germania. Mai mult, Poliția Română se va numi Poliția Națională, așa cum a anunțat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Soluția aleasă de ministru are ca scop înlăturarea confuziei dintre Poliția Română și Poliția Locală.

“Doresc s-o numim Poliţie Naţională, pentru a nu mai intra, pe acelaşi palier, în competiţie sau conflict cu Poliţia Locală. Tot respectul faţă de Poliţia Locală, am fost primar 12 ani, am construit poliţie locală în sensul că i-am găsit gardieni publici, după aceea poliţie comunitară şi poliţie locală – băieţi destoinici”, a explica ministrul Vela în urmă cu aproape două săptămâni, atunci când au apărut și primele fotografii cu mașina.

GALERIE FOTO

Dacia Duster care vor juca rolul autospecialei de poliție va fi echipată cu o stație mobilă și cu o tabletă, prin intermediul căreia oamenii legii vor accesa baza de date a poliției. La bord se va monta și un separator între scaunele din față și cele din spate, pentru ca autospeciala să poată transporta și persoane periculoase.

Se va modifica radical și echipamentul polițiștilor, pentru ca aceia care lucrează pentru Poliția Națională să fie diferențiați cu ușurință de cei care activează ca polițiști locali.

VIDEO:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=668006153977251&id=449156695862199

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide