Cum va arăta viitoarea generație BMW Seria 7? E la ani-lumină de Mercedes-Benz Clasa S!

Autor: Elena Luchian 22 iul. 2021 Știri auto

BMW Seria 7 își pregătește intrarea în scenă. Mai multe prototipuri au fost surprinse în teste în ultimele luni. Dar cum va arăta viitoarea generație? Designul îndrăzneț pare să fie la ani-lumină de cel al rivalului Clasa S de la Mercedes-Benz.

GALERIE FOTO

Mercedes-Benz a ales linii conservatoare pentru limuzina Clasa S. Abordarea convențională vine însă la pachet cu tehnologii care poziționează modelul în vârful ierarhiei în industria auto la capitolul “Inovație”. Este prima mașină din lume echipată cu airbag-uri frontale pentru pasagerii din spate.

BMW nu se lasă mai prejos și pregătește un Seria 7 care să fie, ca întotdeauna, un rival de temut pe piața sedanurilor de lux. Iar modelul pare extreme de îndrăzneț și în ceea ce privește designul. Imaginile spion o confirmă. Acestea au inspirat o randare care redă look-ul viitorului model. Facelift-ul a adus, printre altele, o grilă uriașă. Dar ce va aduce noua generație?

Randarea realizată de un designer digital care a publicat imaginea pe Instagram. El propune o limuzină cu o parte frontală agresivă. Faruri cu tehnologie laser de ultimă oră flanchează o grilă de mari dimensiuni. Capota prezintă nervure proeminente, iar aripile evazate îi asigură o prezență impunătoare pe șosea.

Informații despre viitoarea generație BMW Seria 7

Viitorul BMW Seria 7 își va face apariția în 2022. Designul său va fi creația diviziei dedicate, conduse de neamțul cu origini croate Dumagoj Dukec (vezi GALERIA FOTO) din aprilie 2019.

Noua generație, cea de-a șaptea, va avea la bază platforma CLAR a companiei. Va fi și prima care va primi o versiune electrică. Astfel, BMW i7 va rivaliza cu limuzina EQS de la Mercedes. Acesta va avea în jur de 700 de cai putere și o baterie cu o capacitate de 120 kWh.

Rămâne de văzut dacă Seria 7 va avea o versiune cu motor V12. Clasa S a păstrat unitatea V12 exclusiv pentru vârful de gamă Maybach.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BMW43__ (@bmw43__)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide