Viitoarea Kia Sorento, primele imagini cu interiorul

Autor: Elena Luchian 11 feb. 2020 Știri auto

Interiorul viitoarei Kia Sorento apare în premieră în schițele oficiale făcute publice de producătorul sud-coreean. Mașina va fi dezvăluită luna viitoare, la Salonul Auto de la Geneva.

Galerie foto

Kia arată interiorul viitoarei generații Sorento înainte de a prezenta oficial mașina. Cabina modelului va arăt complet diferit. Bordul adoptă acum linii minimaliste și forme dreptunghiulare, afișând un look robust, dar elegant.

Asiaticii prioritizează controlul intuitiv al sistemului multimedia și al funcțiilor mașinii, cu accent pe conexiunile disponibile la bord.

Instrumentarul de bord digital și un ecran tactil de mari dimensiuni par integrate într-o singură unitate, asigurând senzația de fluiditate. Sub ecran, sunt aliniate comenzile climatizării.

Kia trece în contul SUV-ului său “experiențe vizuale intuitive și un simț al controlului superior oferite de tehnologii de ultimă oră.” În schițele de design apare și un comutator rotativ, poziționat în consola centrală, prin care șoferul va controla transmisia automată.

Sud-coreenii ar putea aduce în gamă și un sistem plug-in hybrid, care va integra un motor electric și un motor turbo de 1,6 litri pe benzină. Rămâne în gama de motorizarea propulsorul diesel de 2,2 litri. Clienții vor putea alege SUV-ul cu sistem de tracțiune integrală sau cu tracțiune față, cu cinci sau cu șapte locuri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide