Viteza record cu care a fost prins un şofer pe A3

Autor: Marius Vișan 21 iun. 2016 Știri auto
Viteza record cu care a fost prins un şofer pe A3

 


Un şofer a fost prins de radar, luni, în timp ce circula cu viteza de 211 km/h pe autostrada A3, pe segmentul Turda – Borş, acestuia fiindu-i suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile şi primind o amendă de 1.125 de lei, anunţă Mediafax.

Potrivit Poliţiei Române, lucrătorii din cadrul Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, luni, un bărbat de 25 de ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea un autoturism pe autostrada A3, pe porţiunea Turda – Borş, cu viteza de 211 km/h.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 1.125 de lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide