Vitezoman depistat cu 171 km/h pe un drum cu limita de viteză de 50 km/h

Autor: Marius Vișan 14 feb. 2022 Știri auto
Vitezoman depistat cu 171 km/h pe un drum cu limita de viteză de 50 km/h

La data de 13 februarie polițiști din cadrul Serviciului Rutier Giurgiu au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, urmărindu-se în special respectarea regimului legal de viteză pe DN5 și DN6.

Cu această ocazie, au fost aplicate 136 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 45.675 de lei, dintre care 99 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute 27 de permise de conducere, 24 dintre ele pentru depășirea vitezei legale.

Un vitezoman a fost depistat de radar în timp ce rula cu viteza de 171 km/h

Un bărbat de 26 de ani, din localitatea Popești, județul Giurgiu a fost înregistrat pe DN 6, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 171 km/h, pe un drum cu limita de viteză de 50 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor OUG 195/2002 republicată, fiind dispusă și măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide