VL Destino e un Fisker Karma cu motor de Corvette

Autor: Iulian Dnistran 16 ian. 2013 Știri auto

VL-Automotive este o nouă companie auto americană care a prezentat la Salonul Auto Detroit 2013 primul său model, denumit Destino. Mai exact, este vorba despre un Fisker Karma care a primit un transplant. În locul sistemului de propulsie hibridă de pe Karma a fost montat un motor V8 care dezvoltă 638 CP şi care poate fi cuplat fie la o cutie de viteze automată, fie la una manuală.

Bob Lutz, fostul vicepreşedinte General Motors, este unul dintre oamenii implicaţi în noua companie auto americană. El a declarat în timpul lansării modelului Destino că VL-Automotive cumpără caroserii de Fisker Karma fără sistemul de propulsie hibridă, după care instalează o capotă nouă, bare de protecţie faţă-spate redesenate şi un motor LS9 V8 de 638 CP, acelaşi ca pe un Chevrolet Corvette ZR1.

„Acum ne dezvoltăm reţeaua de distribuţie şi vom livra modelul Destino în ordinea în care au fost făcute comenzile”, a declarat Bob Lutz. „Clienţii vor avea posibilitatea să-şi personalizeze culoarea exteriorului şi interiorul”, a mai spus Lutz.

VL Destino va fi asamblat la fabrica VL-Automotive din Auburn Hills, Michigan, Statele Unite ale Americii.

Salonul Auto Detroit 2013 se desfăşoară în perioada 14-27 ianuarie 2013 în Detroit, Michigan, Statele Unite ale Americii.

Video VL-Automotive Destino:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide