Vladimir Putin a mărturisit că a fost taximetrist

Autor: Daniel Samoilă 19 dec. 2021 Știri auto
Vladimir Putin a mărturisit că a fost taximetrist

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a mărturisit că a fost șofer de taxi în primii ani după ce s-a destrămat Uniunea Sovietică. Putin a făcut taximetrie pentru că familia sa nu avea o situație financiară prea bună.

După ce s-a prăbușit Uniunea Sovietică în 1991 a urmat o perioadă cu multe incertitudini pentru ruși, iar Putin a trebuit din când în când să facă taximetrie.

Mai multe detalii despre va dezvălui Putin într-un documentar ce va fi lansat curând în Rusia – „Rusia. Istorie recentă”.

Foto: Getty Images

Vladimir Putin a dezvăluit că a fost taximetrist

„Uneori a trebuit să câștig niște bani în plus. Adică să câștig niște bani cu mașina, ca șofer particular. Ca să fiu sincer, e neplăcut să vorbesc despre asta, dar, din păcate, așa au stat lucrurile”, a spus Putin în documentar, potrivit The Guardian.

Putin a fost taximetrist în Moscova, acolo unde s-a mutat după ce Anatoly Sobchak, un apropiat de-al său, a pierdut alegerile pentru postul de primar al orașului Sankt-Petersburg, la puțin după destrămarea URSS-ului.

Inițial, lui Putin i-a fost teamă să fie taximetrist, dar nu a avut de ales. A practicat această meserie pentru câțiva ani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Getty Images



Comentarii
Inchide