Vloggerul Selly plimbă un polițist cu Mercedes-ul lui. VIDEO

Autor: David Andrei 08 mart. 2021 Știri auto

Vloggerul Selly plimbă un polițist de la Brigada Rutieră cu Mercedes-ul său. Cei doi explică de ce tinerii vor mașini scumpe. „Aș fi ipocrit să-i sfătuiesc să-și cumpere mașini ieftine”, spune posesorul de CLS.

GALERIE FOTO

Selly îl plimbă cu mașina pe Tavi Perțea, polițistul care este, rândul său, vlogger. Omul legii explică legi și practici pe canalul său de YouTube. De această dată însă, vorbește cu unul dintre cei mai populari vloggeri din România despre tinerii care își aleg mașini scumpe imediat după ce și-au luat permisul. Este și cazul lui Selly. El conduce un Mercedes-Benz CLS, pe care a plătit 70.000 de euro.

Tânărul crede că dorința de a epata este de vină pentru preferința tinerilor conducători auto de a da zeci de mii de euro pe mașini. “Oamenii te identifică după mașină”, spune Selly, în timp ce un grup de tineri îl recunosc după coupe-ul cu patru uși pe care îl conduce.

Vloggerul susține că mașina lui e ușor de condus, îi oferă confort, este sigură și arată excepțional. “M-a scăpat de accidente când s-a întâmplat să nu fiu atent”, recunoaște el.

Polițistul conduce un SEAT Leon și consideră că tinerii care conduc mașini puternice sunt mai predispuși la accidente. “Dar sunt și mulți șoferi de mașini super-ieftine care se bagă în depășiri la fel de riscante”, atrage atenția Selly.

Vloggeul povestește că a luat mai multe amenzi. A făcut accident din neatenție în urmă cu un an. Iar în vara lui 2020, a rămas fără permis. A fost prins de radar circulând cu 189 km/h pe Autostrada Soarelui.

Ce le recomandă Selly tinerilor care își permit mașini scumpe?

“Aș fi ipocrit să le recomand să-și cumpere mașină mai ieftină când eu mi-am cumpărat o mașină scumpă din prima. Fiecare să-și cumpere ce dorește, dar să pună siguranța pe primul loc”, îi sfătuiește tânărul pe cei care abia își iau permisul.

El le explică faptul că, dacă ajung cu cinci minute mai repede, dar își pun viața în pericol, nu au nimic de câștigat. Tatăl lui l-a învățat să nu riște când se angajează în depășiri și să nu încerce să treacă de mașina din fața lui dacă are vreo urmă de îndoială că revine la timp pe sensul său de circulație.

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide