Volkswagen a dezvăluit noul Passat facelift, înaintea debutului de la Salonul Auto de la Geneva – VIDEO-GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 06 feb. 2019 Știri auto

Volkswagen a dezvăluit noul Passat facelift, înaintea debutului oficial de la Salonul Auto de la Geneva.

Programat să apară pe piaţa din Germania în această vară, modelul Passat 2020 are un design evolutiv care duce mai departe trasăturile modelului actual. Acesta dezvăluie o serie de schimbări subtile ale stilului, inclusiv o nouă bara de protecţie frontală, o grilă revizuită şi faruri opţionale cu LED-uri, numite IQ.Light. De asemenea, designerii au instalat noi stopuri LED, un spoiler spate nou şi un sistem evacuare sport cu terminaţie dublă.

Passat vine şi cu noi jante care variază în dimensiuni de la 17 la 19 inci. Clienţii pot comanda, de asemenea, noi culori precum Lapiz Blue, Bottlegreen şi Sandgold.

Modificări mai mari apar în cabină unde şoferii vor găsi un nou volan, tapiţerie de calitate şi finisaje noi. Ceasul analogic a fost eliminat şi înlocuit cu display de 11.7 inci. Potrivit celor de la Volkswagen, inginerii i-au îmbunătăţit performanţele grafice, luminozitatea este mai bună şi densitatea pixelilor este mai mare.

VIDEO

Una dintre cele mai mari schimbări este noul sistem infotainment cunoscut sub numele de MIB3. Disponibil cu afişaje de 6,5, 8,0 şi 9,2 inch, sistemul de infotainment are o cartelă SIM integrată, care permite conectivitate online şi capacitate hotspot Wi-Fi. Acesta are meniuri mai intuitive şi suport pentru comandă vocală. Şoferii pot pur şi simplu să spună „Hello Volkswagen” şi acest lucru va determina sistemul să asculte comenzile.

Proprietarii de iPhone vor fi fericiţi să afle că Passat suportă acum Apple Wireless CarPlay. Acest lucru înseamnă că utilizatorii nu mai trebuie să-şi conecteze iPhone-ul la maşină printr-o conexiune prin cablu.

Sub capota, va exista o gamă variată de motoare pe benzină şi diesel. În lista celor pe benzină există un TSI de 1.5 litri care dezvoltă 148 CP. Vor exista, de asemenea, două TSI-uri de 2.0 litri cu 187 CP şi 268 CP.

Unităţile diesel primesc patru opţiuni, inclusiv un nou TDI Evo de 2.0 litri care dezvoltă 148 CP. Acesta va sta alături un TDI de 1,6 litri cu 118 cp şi două TDI de 2,0 litri care dezvoltă 187 CP şi 236 CP 

GTE Passat vine cu un sistem hibrid îmbunătăţit, care include o baterie mai mare, de 13 kWh litiu-ion. Acest lucru oferă modelului o autonomie mai lungă, ajungând până la 55 km.

GTE dispune de un motor pe benzină TSI de 1,4 litri, şi un motor electric de 113 CP, alăturate unei cutii de viteze cu dublu ambreiaj special dezvoltată pentru acest model, cu şase trepte. Acest lucru îi permite maşinii să aibă o putere combinată de 215 de CP.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide