Volkswagen a epuizat vânzările unui model căruia nu i-am fi dat şanse

Autor: Marius Vișan 26 mart. 2018 Știri auto

În viitorul nu foarte îndepărtat vor apărea pe piaţă o flotă considerabilă de modele electrice Volkswagen, şi se pare că succesul lor se anunţă de pe acum. 

Potrivit preşedintelui VW Herbert Diess, cererea pentru e-Golf Volkswagen a fost atât de puternică anul trecut, încât modelul este aproape solt out.

„Vânzările noastre de vehicule electrice au fost de trei ori mai marie în 2017 decât în ​​2016, iar modelul e-Golf aproape s-a vândut în totalitate, astfel încât sunt semne clare că oamenii sunt dispuşi să treacă la vehicule electrice pentru preţul corect”, a declarat recent Diess la conferinţa anuală a VW.

În mod remarcabil, conform datelor furnizate, e-Golf a fost cel mai bine vândut vehicul electric din Europa de Vest în luna ianuarie, totalizând 1985 de unităţi. În comparaţie cu alte mărci, au fost vândute 1871 de exemplare Renault Zoe şi 1867 BMW i3. 

În timp ce e-Golf se vinde bine, nu va dura mult până când VW va lansea ID. hatchback care urmează să fie lansat în 2020.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide