Volkswagen aduce în România, weekendul care vine, noul Touareg. Bonus: Trofeul UEFA 2020

Autor: Marius Vișan 20 mart. 2018 Știri auto
Volkswagen aduce în România, weekendul care vine, noul Touareg. Bonus: Trofeul UEFA 2020

Grupul Volkswagen va dezvălui publicului din România, pe data de 23 martie 2018, noul model Touareg. Evenimentul de lansare va avea loc în cadrul Salonului Internaţional de Automobile Bucureşti.

Aflat în vârful gamei de modele, Touareg vine o alură inconfundabilă şi numeroase sisteme de asistenţă inovatoare îi ridică la maximum nivelul de siguranţă şi de confort. 

La standul Volkswagen vor mai putea fi văzute în perioada 23 martie – 1 aprilie şi prototipul I.D. Buzz şi conceptul VW Golf GTE Sport.

“Ne bucurăm să aducem clienţilor din România trei modele care au un rol deosebit în viitorul Volkswagen. Suntem onoraţi că vom putea dezvălui publicului din România noul Touareg, ţara noastră fiind a treia piaţă la nivel european în ceea ce priveşte vânzările acestui model. Cu această ocazie vom oferi clienţilor posibilitatea să îşi rezerve primii noul model, printr-o acţiune de pre-sale.”, declară Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.

I.D. Buzz este la nivel de design o reeditare a unui model iconic VW Bulli, un simbol al unei generaţii. Modelul este un prototip pentru gama I.D., 100% electrică.

Printre noutăţile aduse de Volkswagen se numără prezentarea trofeului UEFA, trofeu care va fi oferit câştigătoarei Campionatului European de Fotbal 2020. Volkswagen este partenerul de mobilitate al ediţiei din 2020 a Campionatului European, când România va găzdui patru partide şi partener UEFA în perioada 2018-2022 pentru toate competiţiile de fotbal care implică echipe naţionale. La ediţia Campionatului European de Fotbal 2020, maşinile din familia I.D. vor transporta echipele de fotbal, reprezentanţi oficiali şi celebrităţi.

Impresionantul VW Golf GTE Sport Concept, care va fi expus la Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti este un model futurist, cu caroseria  realizată aproape integral din fibră de carbon şi cu propulsie hibridă, formată din trei motoare, cu o putere totală de 395 cp.

Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti 2018 are loc la Romexpo între 23 martie şi 1 aprilie 2018. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide