Cu cât se vinde un Volkswagen Arteon R-Line declarat daună totală. Mașină cu doar 25.000 de km

Autor: Marius Vișan 28 iun. 2021 Știri auto

Volkswagen Arteon R-Line este cel mai elegant și mai sportiv model al germanilor. Versiunile sportive R-Line pot fi recunoscute de la prima privire grație emblemei R-Line aplicate pe grila radiatorului.

Mai există semnătură luminoasă ce ia forma literei C, accentuată și de finisajul negru gloss. În partea din spate, eleronul acoperit cu finisaj negru gloss, precum și elementele cromate în formă de trapez subliniază caracterul sportiv.

R-Line mai înseamnă și o serie de modificări vizuale precum „fuste” pentru barele de protecție, jante din aliaj și un eleron pe capota portbagajului.

În funcție de preferințele clientului mașina poate avea la interior există scaune îmbrăcate în piele ecologică și Alcantara sau pe scaunele opţionale îmbrăcate în piele ecologică Nappa cu Nappa Carbon Style.

Arteon R-Line poate avea un volan sport multifuncțional îmbrăcat în piele ecologică, precum și de plafonul capitonat pe interior în negru.

Pe lângă că arată foarte bine, modelele Volkswagen care vin în nivelul de echipare R-Line au prețuri destul de mari. Un Arteon R-Line nou-nouț poate costa chiar și peste 75.000 de euro.

Dar cum arată Volkswagen Arteon R-Line de 3.000 de euro…

Știm că foarte mulți români nu își permit o mașină nouă așa că am căutat pe internet să aflăm cam care sunt prețurile pentru un Arteon la mâna a doua. Așa am găsit un exemplar la aproape 3.000 de euro, o sumă pe care mulți compatrioți o consideră potrivită pentru achiziția unui autoturism la mâna a doua. Din păcate, mașina găsită pe Mobile.de, nu este funcțională. Ea a trecut printr-un accident grav.

Avea doar 25.000 de km când s-a întâmplat acest accident. În momentul de față mașina mai poate fi folosită cel mult pentru a lua câteva piese de pe ea. Mașina dispune de transmisie automată și motor pe benzină de o capacitate cilindrică de 1.984 cc cu o putere de140 kW (190 CP).

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide