Volkswagen Beetle ar putea fi readus pe piață sub forma unui model electric – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 14 iun. 2023 Știri auto

Volkswagen aduce pe străzile Parisului un concept ce amintește de legendarul Beetle. Modelul ar putea fi readus la viață sub forma unei mașini electrice.

Un nou videoclip sugerează că conceptul electric Volkswagen Beetle creat pentru filmul de animație „Miraculous: Ladybug & Cat Noir” nu este doar o creație digitală, deoarece un prototip de dimensiune completă a fost văzut la Paris, Franța, chiar în ziua anunțului original, scrie Carscoops.

Conceptul creat de Volkswagen pentru filmul animat arată exact ca modelul 3D folosit pentru producția cinematografică, păstrând detaliile inspirate de o buburuză, proporțiile exagerate, per total are un aspect foarte jucăuș. Avem, de asemenea, șansa de a vedea partea din spate pentru prima dată, care arată foarte asemănător cu Beetle-ul modern produs între 1997 și 2011, datorită stopurilor rotunde și spoilerului integrat tip „coadă de rață”.

Volkswagen ar putea readuce pe piață modelul Beetle sub forma unei mașini electrice

Conceptul Beetle folosit pentru filmul de animație a apărut într-un videoclip postat pe un canal francez de YouTube numit Paris Videostars. Vedem astfel că ușile și cupola din sticlă a mașinii sunt gri, cu un degrade ce se mută către tonuri de roșu pe măsură ce ajungem în partea din spate. De asemenea, putem observa că blocurile optice nu sunt funcționale, sugerând că acesta este, cel mai probabil, un model static fără interior sau vreun fel de componente mecanice. Putem vedea, de asemenea, o pană sub roata dreaptă, obiect care blochează mașina din a porni singură la vale.

Doar timpul va spune dacă Volkswagen plănuiește într-adevăr să readucă numele de Beetle în producție sau dacă aceasta este doar o altă mașină de film cu scopul de a promova vehiculele electrice ale mărcii către un grup demografic mai tânăr.

Cea mai recentă interpretare a legendarului Beetle va apărea în filmul „Miraculous: Ladybug & Cat Noir”, alături de concepte mai vechi ale companiei, inclusiv ID-ul. Crozz, ID. Buzz și ID. Vizzion.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Paris Videostars YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide