Volkswagen deschide comenzile pentru noul Passat în România. Cât costă popularul model de familie?

Autor: Ionuț Vîlciu 20 ian. 2024 Știri auto

Noua generație Volkswagen Passat a devenit disponibilă în România. Prețurile pentru popularul model de familie pornesc de la 33.491 de euro.

La sfârșitul verii anului trecut, Volkswagen a prezentat noua generație Passat, care va fi disponibil exclusiv sub formă de break în această nouă generație. De la versiunea sedan a lui Passat ne-am luat adio în 2022, atunci când a fost scoasă definitiv din producția de serie.

Noul Volkswagen Passat poate fi comandat acum și în România, fiind disponibil în 3 niveluri de echipare: Base, Business și Elegance. Cu toate că producătorul german a anunțat o gamă de motorizări variată pentru noua generație Passat, în România sunt disponibile, deocamdată, doar două motoare. Clienții vor avea la dispoziție fie un motor de 1,5 litri pe benzină, cu tehnologie mild-hybrid, fie unul de 2.0 litri pe motorină. Ambele motoare dezvoltă 150 CP și indiferent pe care îl vei alege, vei primi o transmisie automată cu 7 rapoarte.

Noul Volkswagen Passat – Start de la 33.491 de euro

În România, cel mai accesibil Volkswagen Passat vă va scoate din buzunar suma de 33.491 de euro, cu TVA inclus. Vorbim, bineînțeles, de nivelul de echipare Base și motorizarea de 1.5 litri mild-hybrid, ce produce 150 CP.

Cei ce vor alege echiparea standard a noului Volkswagen Passat vor primi în standard dotări precum: blocuri optice cu LED, jante din aliaj cu diametru de 16 inch, tapițerie textilă, scaune față cu funcție de masaj, instrumentar de bord digital, ecran central de 32 de centimetri, climatizare automată pe 3 zone și volan îmbrăcat în piele.

De asemenea, versiunea de bază a lui Passat include o listă de sisteme de asistență în care se numără: pilot automat adaptiv, frânare automată cu funcție de monitorizare a pietonilor și bicicliștilor, asistent pentru menținerea benzii sau asistent pentru parcare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide