A cumpărat un Volkswagen Golf GTI avariat cu 1.700 de dolari și l-a reparat în câteva ore

Autor: ProMotor 11 mai 2020 Știri auto

A cumpărat un Volkswagen Golf GTI avariat la licitație cu 1.700 de dolari. Ce probleme avea mașina și cât l-a costat să o repare?

GALERIE FOTO

Acest Volkswagen Golf GTI Mk5 din 2009 a fost lovit în spate. Vopseaua jupuită pe eleron, ușa portbagajului îndoită serios și bara zgâriată sunt problemele de ordin estetic observate la o primă inspecție. Fostul proprietar a luat manualul din torpedou, dar nu e o tragedie pentru cel nou, pentru că îl poate găsi online.

Când a pornit motorul de 2.0 litri cu patru cilindri, cumpărătorul a descoperit că și acesta are probleme. Se turează ciudat la ralanti.

Odată rezolvată problema la motor prin schimbarea unei componente a colectorului de admisie, care l-a costat 200 de dolari, martorul din bord se stinge și propulsorul se turează liniar.

Citește și:

Pentru cel specializat în reparații auto, nici partea posterioară lovită nu este o problemă. Mașina ajunge la un atelier unde hayonul este demontat, cablajul este pus pe unul nou, de culoare albă, care îi va lua locul. În mod normal, un hayon de Volkswagen Golf V l-ar fi costat aproximativ 150 de dolari, dacă l-ar fi cumpărat de la o firmă specializată în dezmembrări.

Noul proprietar îl va vopsi acasă. Nuanța Tornado Red îl costă aproximativ 50 de dolari.

Costurile totale pentru achiziția și reparația acestui Volkswagen Golf GTI avariat

Golf-ul avariat cu probleme la motor a costat 1.700 de dolari. Costurile totale pentru achiziție au ajuns la 2.100 de dolari. Noul comparator a fost nevoit să cumpere o componentă pentru colectorul de admisie, a montat un hayon nou și a cumpărăt vopsea pentru acesta.

Câteva ore mai târziu, mașina arată de parcă ar fi nouă. Și totul pentru 2.400 de dolari. Acest Volkswagen Golf GTI a primit o nouă șansă la o viață pe șosele. Urmează și înlocuirea grilei tip fagure, care este spartă. Una de la un magazin care vinde piese de la mașini dezmembrate l-ar costa 50 de dolari.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide