Volkswagen expune în premieră în România modelul electric ID.3 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 28 nov. 2019 Știri auto

Volkswagen aduce în România primul model electric ID.3. Acesta va fi expus, pentru prima dată la noi în țară, la Băneasa Shopping City. Prezentarea va avea loc mâine, 29 noiembrie, iar publicul o va putea vedea în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie.

Volkswagen ID.3 este deja disponibil pentru comandă, iar prețurile, în România, încep de la 36.000 de euro pentru ID.3 1ST edition.

GALERIE FOTO

Startul vânzărilor este dat de ediția limitată ID.3 1ST, mașina expusă la Mall Băneasă aparținând acestei ediții. Modelul va fi disponibil în trei versiuni de echipare – 1ST, 1ST Plus și 1ST Max.

În România, din cele 30.000 de modele din ediţia First Edition sunt alocate 450 de maşini. Cei care vor să primească maşina anul viitor, trebuie să achite un avans de 1.000 de euro, care este returnabil, în cazul în care clientul se va răzgândi. Versiunea First Edition va fi cu bateria intermediară, cu autonomia de 420 km.

Volkswagen ID va fi disponibil în trei versiuni de baterie, cu o autonomie de 330 km, 420 km şi 550 km în funcţie de baterie, care poate fi de 45 kWh, 58 kWh, respectiv 77 kWh.

Ca și în cazul altor modele electrice din grupul Volkswagen (Audi e-tron este un exemplu în acest sens) rezervarea mașinilor s-a putut face încă înainte ca prețul oficial să fie comunicat clienților.

Modelul VW ID.3 va fi oferit cu tehnologie de încărcare rapidă, la maximum 100-125 kW DC. Astfel, la o viteză de încărcare de 100 kW, compania spune că în doar 30 de minute se poate obţine o autonomie de aproape 300 km.

ID.3 îşi propune să transforme mobilitatea electrică în fenomen de masă. Producţia a demarat în luna noiembrie la Zwickau, iar primele livrări vor fi realizare vara viitoare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide