Volkswagen își ia adio de la Beetle. Imagini emoționante

Autor: Elena Luchian 02 ian. 2020 Știri auto

Volkswagen își ia adio de la Beetle cu un clip emoționant. Șapte decenii a petrecut legendarul model pe piață, dar 2019 a fost anul în care a ieșit din producție.

GALERIE FOTO

Volkswagen îi aduce un omagiu simpaticului Beetle cu o poveste care urmează firul vieții unui fan Beetle, de când era copil și călătorea în mașină alături de tatăl său până la bătrânețe.

Coloana sonoră a filmului animat, care poartă denumirea “The Last Mile”, este o versiune corală a celebrei piese “Let It Be” a lui John Lennon, interpretată de corul de copii Pro Musica Youth. În imagini apar versiuni animate ale lui Andy Cohen, Andy Warhol și Kevin Bacon, artiști care au făcut parte din istoria modelului.

Clipul creat de Nexus Studios va rula pe ecranele uriașe din Times Square de la New York timp de o săptămână și va fi difuzat în pauzele publicitare de la ESPN și NBC.

În 2019, Volkswagen a creat și Beetle Final Edition, în versiune cabrio și hatchback, pentru a le da șansa fanilor modelului să cumpere ultima serie produsă. Ultima ediție va veni cu motor de 2.0 litri cu patru cilindri și va fi disponibilă cu două linii de echipare, SE și SEL.

În gama Volkswagen, Beetle va fi înlocuit de un model electric, ID Buzz, programat să-și facă apariția în 2022.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen



Comentarii
Inchide