Acesta este Volkswagen Jetta pe care românii îl vor vedea doar în poze

Autor: Elena Luchian 24 aug. 2021 Știri auto

Acesta este Volkswagen Jetta pe care românii îl vor vedea doar în poze. Este mașina pe care nemții au eliminat-o din portofoliul pentru piața europeană, dar continuă să o vândă în Statele Unite.

GALERIE FOTO

Volkswagen prezintă noile Jetta și Jetta GLI. Noile versiuni vin cu tehnologii actualizate și cu un design revigorat.

Jetta este pus în mișcare de motorul 1.5 TSI, în timp ce Jetta GLI are propulsorul de 2.0 litri. Acesta este cuplat standard la o transmisie manuală cu șase trepte sau la o automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj contra cost.

Mașinile sunt construite pe platforma MQB a Grupului Volkswagen. Versiunea de top GLI este echipată și cu un diferențial pentru alunecare limitată, dar și cu amortizoare adaptive.

Patru echipări vor fi disponibile în noua gamă Jetta. GLI va primi exclusiv echiparea de top. De acum clienții vor putea alege și o echipare Jetta Sport, cu jante dark graphite de 17 inci și grilă a radiatorului și carcase ale oglinzilor în negru. Lista cuprinde și un plafon negru și scaune îmbrăcate cu aspect sportiv. Echiparea sport înlocuiește vechea R-Line.

Noul Volkswagen Jetta are și un design revizuit

Nemții au umblat și la designul noului Volkswagen Jetta. Astfel, GLI a primit bare noi și o paletă de culori exterioare mai generoaasă. Nuanțele Kings Red Metallic, Oryx White Metallic și Rising Blue Metallic sunt noi.

Este ușor de recunoscut Jetta GLI. Are accente roșii în grila cu model tip fagure. Farurile, luminile de zi și stopurile LED sunt standard, la fel sunt și elementele decorative cromate. În partea din spate, apar un difuzor mai agresiv și terminații mai mari ale evacuării duble.

Clienții pot comanda jante cu dimensiuni cuprinse între 16 și 18 inci.

La bord își face loc instrumentarul de bord Digital Cockpit de 8 inci pentru versiunea standard și de 10 inci pentru versiunea GLI. Sistemul MIB3 este standard la echipările de top.

Scaunele sunt îmbrăcate într-o combinație de piele și piele artificială. Scaune încălzite, sistemul Climatronic și acces și pornire fără cheie mai apar pe lista de dotări. Sistemul audio Beats poate fi comandat contra cost.

Noul Volkswagen Jetta va ajunge în showroom-urile din Statele Unite în toamna acestui an.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide