Volkswagen lansează un nou sedan. Ar putea fi un rival pentru Logan – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 26 feb. 2020 Știri auto

Producătorul auto german lansează în Rusia noul Volkswagen Polo Sedan.

Pe lângă aplicarea noului său logo, Volkswagen a oferit pieței rusești Polo Sedan cu un look asemănător cu al modelului Jetta, are faruri cu LED încă din dotarea standard, grilă specifică familiei Volkswagen, precum și blocuri optice LED.

GALERIE FOTO

Văzut din lateral seamănă oarecum cu Skoda Rapid 2020, deoarece linia ferestrelor și decupajele ușilor sunt identice. În interior este, de asemenea, similar cu fratele Skoda, iar sistemul de infotainment este disponibil cu ecrane tactile de 6,5 sau 8,25 inchi, iar panoul de instrumente digital are 10,25 inchi.

Oferit în patru niveluri de decupare în Rusia (Origine, Respect, Stare și Exclusiv), VW Polo Sedan va fi disponibil cu trei motoare pe benzină: o unitate de 1,6 litri aspirată natural de 89 CP sau 109 CP, și o altă unitate turbo de 1,4 litri cu 123 CP.

Motoarele de 1,6 litri sunt dotate standard cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte, unitatea de 109 CP oferind și opțiunea unei transmisii automate cu șase trepte. În ceea ce privește motorul de 1,4 litri (123 CP) este asociat exclusiv unei transmisii automate DSG cu dublu ambreiaj cu șapte rapoarte.

La fel ca în cazul modelului Skoda Rapid, sedanul VW Polo va fi construit la fabrica Volkswagen Group Rus din Kaluga, Rusia și va fi pus în vânzare în această vară. Prețurile vor fi publicate la o dată ulterioară.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide