O bancă din România vinde un Volkswagen Phaeton. Mașina se află pe lista bunurilor executate silit

Autor: Marius Vișan 05 iun. 2021 Știri auto

Băncile și firmele de leasing au în portofoliul lor mașini executate silit. Prețurile sunt extrem de accesibile pentru cei care sunt dispuși să cumpere o mașină la mâna a doua.

Executarea silită este o procedură care poate să fie inițiată legal atunci când un client cu datorii refuză să facă o plată sau se află în imposibilitate de plată. Executarea silită poate fi inițiată atunci când persoana supusă procedurii are datorii, precum ratele la bănci neplătite timp îndelungat, împrumuturi restante sau servicii neachitate la scadență.

Pe site-ul Băncii Transilvania se află o secțiune unde sunt scoase la vânzare o listă întreagă cu bunuri executate silit. Printre ele se află și un Volkswagen Phaeton.

Mașini executate silit: Volkswagen Phaeton (2008)

Este vorba de un exemplar cu motor diesel V6, fabricat în anul 2008, care a ajuns la un rulaj de 247.228 de km. Mașina dispune de cutie de viteze automată și tracțiune integrală. Prețul ei este de 14,310 de lei (aproximativ 2,900 de euro), fără TVA.

Intră în GALERIA FOTO

La lansare Volkswagen Phaeton a costat o avere, dar acum se vinde pe o nimica toată

Volkswagen Phaeton poate fi considerat o mașină care nu a avut noroc. Modelul era gândit ca rival pentru mult-aprecierile Audi A8, BMW Seria 7 și Mercedes-Benz Clasa S, totuși Phaeton nu s-a dovedit o mașină care să aibă succes la public.

În comparație cu celelalte modele, Phaeton nu a fost atât de norocos, în timp ajungând în afara clasamentului limuzinelor germane.

Una dintre cerințele care trebuiau atinse de Phaeton, la momentul la care a fost proiectat, era să poată fi condus toată ziua la viteza de 300 km/h. Aceasta viteză trebuia menținută la temperatură exterioară de 50°C, pe când temperatura interioară trebuia să fie de 22°C. Un oficial VW a solicitat acest lucru. Ciudat este că viteza maximă a lui Phaeton era limitată electronic la 250 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: vanzari.bancatransilvania.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide