Volkswagen pregătește un SUV electric numit ID.4

Autor: ProMotor acum 1 an Știri

Ofensiva electrică Volkswagen continuă, întrucât compania germană a confirmat că versiunea de producție a conceptului CROZZ se va numi ID.4.

Anul trecut, Volkswagen a lansat primul său vehicul integral electric: ID.3. Acesta este primul model al familiei ID dintr-o serie de vehicule cu emisii zero. Cu toate acestea, hatchback-ul electric nu va fi singur, asta pentru că Volkswagen a confirmat că va exista și un crossover electric care se va numi ID.4.

Compania auto a lansat noi fotografii care arată că crossover-ul este aproape de a intra în producție. Acoperit cu folie camuflaj albastră, ID.4 are un aspect robust. Partea frontală prezintă o grilă complet închisă, faruri LED și prize de aer proeminente.

GALERIE FOTO

ID 4 va fi inițial vândut cu un singur motor electric și cu tracțiune pentru roțile din spate, iar un model cu tracțiune pe patru roți, mult mai puternic, urmând să fie lansat ulterior.

După cum sugerează conceptul ID Crozz pe care se bazează ID 4, modelul cu tracțiune spate va oferi până la 203 CP și 310 Nm cuplu, din motorul său electric montat în spate. Modelul cu tracțiune pe patru roți va adăuga un motor montat în față, care împreună vor produce o putere totală la 306 CP și 450 Nm cuplu.

Crossoverul electric german va oferi o autonomie de 500 de kilometri. Lansarea pe piață va avea loc în 2020.


Sursa foto: Motor1.com


Comentarii
Inchide