Volkswagen „promite” că nu va mai efectua experimente pe animale

Autor: Visan Marian 06 iun. 2018 Știri auto
Volkswagen „promite” că nu va mai efectua experimente pe animale

Producătorul german Volkswagen „promite” că nu va mai efectua experimente pe animale în testele de toxicitate ale emisiilor, încât compania încearcă să depăşească un scandal public, după ce a ieşit la iveală faptul că folosea maimuţe pentru a stabili nocivitatea noxelor de la ţeava de eşapament, potrivit New York Times.

„Promisiunea” a fost făcută într-o scrisoare trimisă către braţul german al grupului Oamenilor pentru Tratament Etic al Animalelor.

Face parte dintr-o încercare a celui mai mare producător auto din Europa de a se minimiza urmările scandalurilor cu privire la emisii, după ce Dieselgate s-a finalizat cu amenzi de zeci de miliarde de dolari, cu concedierea a mai mulţi executivi şi cu arestarea şi încarcerearea oficialilor de top ai companiei.

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide