Volkswagen lansează cel mai puternic Golf R Estate de până acum

Autor: Marius Vișan 03 oct. 2021 Știri auto

Noul Golf R Estate este cel mai puternic și dinamic Volkswagen Golf break de până acum. Sportivitatea se întâlnește cu practicalitatea de zi cu zi, pe când performanța maximă întâlnește flexibilitatea unui interior spațios.

Golf R Estate (215 CP), rămâne fidel tradiției predecesorilor săi: o mașină flexibilă, relaxantă și confortabilă, precum și un partener sportiv, cu o dinamică impresionantă mulțumită tracțiunii integrale 4MOTION.

Aceasta distribuie nu numai puterea între puntea față și cea spate, după cum este necesar, printr-un nou diferențial, ci și între fiecare roată din spate. Sistemul inovator crește semnificativ agilitatea, în special în viraje. Acest lucru oferă mașinii un nivel ridicat de tracțiune, menținând în același timp caracteristici de manevrare neutre.

Cu pachetul opțional R-Performance, break-ul de performanță are două profiluri suplimentare de conducere: în modul „Special”, toți parametrii sunt setați pentru a face curse pe circuit. Modul de conducere „Drift” oferă noi dinamici de conducere departe de drumurile publice și crește considerabil nivelul de distracție și siguranță atunci când se deplasează lateral.

Pe de altă parte modul „Confort” – unul dintre cele patru profiluri de conducere standard – este conceput pentru un confort optim, realizat utilizând parametrii motorului, transmisiei, amortizorului și direcției.

Volkswagen Golf R Estate face 0 – 100 km / h în doar 4,9 secunde

Golf R Estate este propulsat de un motor turbo de 2,0 litri, cu patru cilindri, din seria EA888. Acum, la a patra generație, acest motor generează 235 kW (315 CP). Aceste cifre îi permit mașinii să accelereze de la 0 la 100 km / h în doar 4,9 secunde. Viteza maximă standard de 250 km / h poate fi mărită la 270 km / h cu pachetul opțional R-Performance.

La interior, Golf R Estate dispune de o cantitate generoasă de spațiu. Ampatamentul lung – cu 50 mm mai lung decât Golf hatchback – permite un interior deosebit de spațios. Capacitatea maximă a portbagajului, atunci când are scaunele din spate rabatate, este de 1.642 de litri.

Noul Golf R Estate poate fi comandat acum în Germania și Europa, cu prețuri începând de la 51.585 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide